You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Mit keres?
banner-1559311250305145204998.png

Tuti tippek téli gumit vásárlóknak!

Még pedig az online vásárlóknak, hiszen manapság ez nemcsak rendkívül kényelmes, hanem gyakran olcsóbb is, mintha személyesen keresnénk fel a boltot. Azonban nem árt, ha figyelembe veszünk néhány fontos dolgot online rendelés előtt, íme néhány jó tanács, hogy maradéktalanul elégedettek lehessünk a webshopban vásárolt téli gumival!

1. Kezdjük a pontos adatokkal!

A legfontosabb, hogy minden releváns paramétert összeírjunk, ami a téli gumi kapcsán fontos lehet, ezzel ugyanis alaposan lecsökkenthetjük a vásárlásra fordított időt. Ennek megfelelően rögzítsük

- a pontos méretet,

- a kerékátmérőt,

- valamint a terhelési- és sebességi indexet.

Ezeket mind-mind megtalálhatjuk jelenlegi abroncsunk oldalán, viszont ha most először veszünk téli gumit, akkor lapozzuk fel az autónk kézikönyvét, és a megfelelő helyen garantáltan megtaláljuk az ide vonatkozó összes fontos információt.

2. Gyártó, típus, információáradat

A méret minden esetben adott, azonban a gyártó kiválasztása már gyakran problémás lehet, hiszen annyiféle jónak nevezett, és olyan sokféle típusú téli abroncs van jelenleg forgalomban, hogy ember legyen a talpán, aki mindegyiket ismeri, illetve le tudja ellenőrizni.

A legfontosabb, hogy soha ne csak az ár döntsön, és ne is úgy válasszunk téli gumit, hogy mindegy milyen az, csak téli gumi legyen. Nézzük meg az aktuális téli gumi teszteket, de ügyeljünk arra, hogy mindig az autónknak megfelelő kategóriát válasszuk, hiszen a legtöbb teszten általában prémium abroncsokat indítanak.

Van még pár tuti tipp a tarsolyunkban, azok számára, akik a téli gumijukat online szeretnék beszerezni! Következő cikkünkben további hasznos tippeket osztunk meg azokkal, akik az idei téli gumit webshopból tervezik megrendelni!

2021.10.01.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.

E Gumipont

+36 30 505 8413